کووید-19

از کرونا نمی ترسیم اما مراقبش هستیم

کووید-19

از کرونا نمی ترسیم اما مراقبش هستیم

درباره بیماری کووید-19 و کروناویروس جدید و راه های انتقال بیماری کرونا و پیشگیری از کرونا / اخبار جدید درباره بیماری کرونا

طبقه بندی موضوعی

۱۴ مطلب در فروردين ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

شرکت تسلا روز سه شنبه در نامه ای اعلام کرد که تمام کارکنان غیر ضروری را به مرخصی می فرستد و دستمزد کارکنان را نیز به خاطر تعطیلی کارخانه ها کاهش خواهد داد.

به گزارش رویترز و فوربز، مدیران تسلا کارمندان خود را از مرخصی اجباری و کاهش حقوق باخبر کرده اند. کارمندان این خودروساز باید از پنج روز دیگر (13 آوریل) به مرخصی رفته و حدوداً یک ماه بعد (4 مه) سر کار برگردند؛ البته در صورتی که امکان از سرگیری فعالیت ها وجود داشته باشد.

  • ۰
  • ۰

اتاق بازرگانی تهران با ارائه یک بسته پیشنهادی به دولت طرح‌های تولید و کوتاه‌مدت خود برای کاهش اثرات اقتصادی ویروس کرونا در ایران را ارائه کرد.

 براساس اطلاعات ارائه شده در این بسته، اتاق بازرگانی پیش‌بینی کرده در صورتی که شیوع این ویروس در مدت زمان کوتاه‌مدت بین سه تا شش ماه باشد دولت باید در چند حوزه اقدامات حمایتی را در دستور کار قرار دهد که به وسیله آن تبعات اقتصادی این ویروس کاهش یابد.

براین اساس دو نوع حمایت اصلی باید در دستور کار قرار گیرد؛ حمایت نخست معطوف به کمک به کاهش شیوع بیماری و حفظ سلامت افراد جامعه و کمک دوم در حوزه اقتصاد برای کاهش اثرات منفی این ویروس خواهد بود.

اتاق بازرگانی در ادامه این بسته به شرایط خاصی که کرونا برای اقتصاد ایجاد کرده اشاره کرده و آورده است با توجه به این‌که فراگیری این ویروس هم به بخش عرضه و هم به بخش تقاضا آسیب وارد کرده، صرف سیاست‌های کلاسیک تحریک عرضه یا تقاضا مناسب نخواهد بود و باید شرایط را پیچیده‌تر دید. همچنین با توجه به کاهش شدید درآمدهای نفتی باید در حوزه درآمدهای دولت نیز تجدیدنظر صورت گیرد.

  • ۰
  • ۰

عضو سابق اتاق بازرگانی ایران معتقد است با وجود مشکلات واقعی که کرونا برای بخش‌های مختلف اقتصاد به وجود آورده، برخی چه در داخل و چه در خارج از کشور به اسم کرونا قراردادهای خود را تسویه نمی‌کنند و به این دلیل فشاری جدید بر تولید کنندگان به وجود آمده است.

  • ۰
  • ۰

مدیرعامل اتحادیه دامداران گفت: اگرچه شرایط کشور با شیوع ویروس کرونا قابل درک است و بسیاری از اصناف و تولیدکنندگان دچار خسارت شده‌اند، اما باید به شیر و دامی که روی دست دامداران مانده توجه ویژه ای کرد تا تولید شیر در آینده با مشکلی رو به رو نشود.

  • ۰
  • ۰

کارگروه اطلاع‌رسانی ستاد ملی کرونا در خصوص فعالیت مشاغل صنفی، خدماتی و واحدهای تولیدی در هفته آینده اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 کارگروه اطلاع‌رسانی ستاد ملی کرونا در خصوص فعالیت مشاغل صنفی، خدماتی و واحدهای  تولیدی در هفته آینده اطلاعیه‌ای صادر کرد. در این اطلاعیه آمده است:

«۱- واحدهای توزیعی و خدماتی و تجاری که مشمول ممنوعیت و محدودیت تردد و تجمع بوده و رسته‌های آنها قبلا در اطلاعیه‌های کمیته اجتماعی ستاد ملی کرونا اعلام شده است، تا اطلاع بعدی این کمیته تعطیل خواهند بود.

۲- فعالیت کلیه واحدهای تولیدی – با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی کرونا – از تاریخ ۱۶ فروردین ماه بلامانع خواهد بود.»

منبع: ایسنا

  • نویسنده
  • ۰
  • ۰

 

شیوع ویروس کرونا ضررهای هنگفتی به شرکت‌ها و استارتاپ‌های مختلف وارد کرده. بر اساس گزارش رویترز، استارتاپ Airbnb برای گذر از این بحران تصمیم به کاهش 50 درصدی حقوق مدیران ارشد و تعلیق فعالیت‌های بازاریابی خود گرفته است.

Airbnb برای صرفه‌جویی 800 میلیون دلاری در سال جاری میلادی، تمام فعالیت‌های بازاریابی خود را متوقف خواهد کرد. علاوه بر این، موسسان این استارتاپ تا 6 ماه آینده حقوق دریافت نخواهند کرد و همچنین حقوق مدیران ارشد آن 50 درصد کاهش پیدا می‌کند. Airbnb نیروی جدید استخدام نخواهد کرد، البته همچنان به جذب نیرو برای برخی وظایف حیاتی ادامه می‌دهد.

  • ۰
  • ۰

شیوع چشمگیر بیماری کووید-19 زندگی، معیشت، اجتماعات و بسیاری از مشاغل جهان را مختل کرده است. اما برخلاف آنچه ما در کشورهای کمتر توسعه یافته شاهد آن هستیم، خبرهایی از ثروتمندانی که سکان شرکت های بزرگ را در جهان در دست دارند می رسد که  چگونه  درصدد مقابله با این بلای همه گیر برآمده‌اند. در پی بحران همه گیر شیوع کروناویروس در سراسر کره زمین، ثروتمندان معروف و شرکتهای بزرگ جهان مبالغ کلانی به نهادهای بهداشتی و درمانی برای مقابله با بیماری کرونا اهدا کرده اند.

شرکت‌های بزرگ در سراسر جهان در حال تلاش برای مقابله با بیماری همه‌گیر کووید-19 هستند و با اعطای کمک‌های نقدی و غیرنقدی گام مهمی در کمک به افزایش مراقبت‌های بهداشتی از بیماران مبتلا و کشف درمان یا واکسن احتمالی برمی‌دارند.

این در حالی است که متاسفانه در سایر کشورهای درگیر که کمتر توسعه یافته هستند، این قبیل کمک‌ها از جانب افراد مشهور و صاحبان شرکت‌های بزرگ و پردرآمد کمتر دیده می‌شود و شاید دیده نمی‌شود. حتی در برخی موارد شاهد آن بوده‌ایم که برخی از این شرکت‌ها در این شرایط هم به دنبال سودجویی هستند و دست به احتکار وسایل مورد نیاز کادر درمان و مردم جامعه می‌زنند! گویا این شرکت‌ها هیچ‌گاه سیر نمی‌شوند و پیوسته تنها به دنبال سودجویی هستند.

بیل گیتس و ملیندا گیتس

بیل گیتس و ملیندا گیتس

 جمع آوری کمک مالی 150 میلیون دلاری بنیاد بیل و ملیندا گیتس برای یافتن داروی کرونا

بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس تاکنون کمک‌های شایانی به مبارزه با بیماری همه‌گیر کووید-19 کرده است. از جمله این کمک‌ها می‌توان کمک به افراد مبتلا که با یک چت‌ربات، وضعیت خود را ارزیابی کنند، راه‌اندازی یک نرم افزار نظارت و پیگیری برای ردیابی موارد جدید ابتلا به کروناویروس و تهیه 150 میلیون دلار بودجه بشردوستانه برای تحقیقات در سراسر جهان در مورد این بیماری اشاره کرد که 25 میلیون دلار از آن اهدایی بنیاد خیریه CZI متعلق به “مارک زاگربرگ” و همسرش است. بنیاد خیریه گیتس و موسسه خیریه پزشکی «ولکام تراست» هر یک ۵۰ میلیون دلار و بنیاد «مسترکارد ایمپکت» نیز ۲۵ میلیون دلار به این کار اختصاص داده است.

این اقدام به منظور تسریع بیشتر در روند شناسایی دارویی برای درمان این بیماری جدید و احتمالا ویروس‌های دیگر در آینده صورت گرفت. هدف از تخصیص این کمک مالی این است که از دسترسی کشورهای فقیر و مقرون به صرفه بودن درمان بیماری کرونا اطمینان حاصل شود.

  • ۰
  • ۰

ویروس کرونا هر روز مبتلایان و قربانیانی را به فهرست خود در ایران و جهان اضافه می‌کند. این ویروس تا ظهر یکشنبه (۱۰ فروردین ۹۹) ۲۶۴۰ نفر را در ایران به کام مرگ کشانده است. از سوی دیگر، بیش از ۱۲ هزار نفر تاکنون بهبود یافته‌اند. همچنین، بررسی آمارهای وزارت بهداشت در ۱۰ روز اخیر یعنی از یکم تا ۱۰ فروردین ۹۹ نشان می‌دهد که در ایران به طور متوسط در هر ساعت ۸۳ نفر مبتلا و بین ۵ تا ۶ نفر قربانی ویروس می‌شوند و ۲۷ نفر نیز بهبود می‌یابند.

منبع: ایسنا

  • نویسنده
  • ۰
  • ۰

رییس سازمان تجارت جهانی (WTO) اظهار کرد که پیش بینیها نشان می دهد رکود اقتصادی و از بین رفتن مشاغل ناشی از شیوع ویروس کرونا بدتر از رکود مالی سال 2008 خواهد بود.

روبرتو آزودو، مدیرکل سازمان تجارت جهانی در پیام ویدیویی که از خانه اش ضبط و در وب سایت این نهاد منتشر شده بود، اظهار کرد: این بیماری همه گیر تاثیر عظیم اجتناب ناپذیری روی اقتصاد خواهد داشت. وی در ادامه افزود: پیش بینیهای اخیر حاکی از رکود اقتصادی و از بین رفتن مشاغل هستند که بسیار بدتر از بحران مالی جهانی 12 سال پیش است.

  • ۰
  • ۰

تمام دریافت‌کنندگان وام قرض‌الحسنه فارغ از این که امکان پرداخت یا وصول اقساط از آن‌ها وجود داشته باشد و نیز قطع نظر از نوع کسب و کار و فعالیت دریافت‌کننده قرض‌الحسنه، مشمول استفاده از مزایای بخشنامه تعویق سه‌ماهه اقساط تسهیلات به دلیل شیوع ویروس کرونا هستند.